domingo, 18 de marzo de 2012

proposta

Ja que el principal problema del disseny actual de la programació del canal 3XL és que la característica de desfragmentar la imatge dóna una idea confusa i indueix a error, la primera idea és simplement eliminar els petits fragments que es reparteixen per la pantalla, com si fos brossa.
Tanmateix, considero que el disseny es pot repensar partint de la base de les digitalització i de les noves tecnologies, com a idea original del disseny actual.

En aquest sentit, se m'acut una proposta, no seria la definitiva però de moment és una proposta, de reorientar la manera de plasmar la idea original. Em ve el cap tota mena d'aparell com smartphones, iPads, Tablet PCs... que abunden cada vegada més entre la societat i en la seva manera de comunicar-se i consumir cultura visual. Per tant, sense voler imitar a cap xarxa social ni aplicació en concret, trasllado la programació del 3XL en aquest àmbit: com si fos missatges o alarmes, calendaris, etc, que arriben al mòvil/smartphone. És un "llenguatge" que tot jovent entén perquè el fa servir, més o menys assiduament.

Aquí una imatge com a proposta. Intentaré fer un petit video del que seria un anunci de la programació. Espero sortir-me'n amb els meus limitats coneixements d'AfterEffects.



No hay comentarios:

Publicar un comentario